پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
آقا فریدون عزیز، ظاهر قضیه اینه که شاید اشتباها روی اون مدل مادربوردی که شما خریدین مدل اشتباه چاپ شده وگرنه اصلا امکان نداره گیگابایت بدون اطلاع رسانی یا اینکه روی جعبه مادربورد درج کنه ریویژن جدید رو بخواد مادربورد به بازار عرضه کنه. قاعداتا اشتباهی از سوی آواژنگ در رابطه با اشتباه چاپ کردن بروشور نبوده چون با گیگابایت سالهاست داره دوشا دوش کار میکنن و احتمالا مشکل فنی توی چاپ روی مادربرد بوده که شما گریبان گیرش شدی .
گیگا بایت بهترین مادربوردهارو تولید میکنه. اگه یادتون باشه Rampage III Exreme تا دو سال بهترین مادربورد دنیا بود.
پاسخ: [مادربرد گیگابایت]راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟؟؟
نقل قول:
آقا فریدون عزیز، ظاهر قضیه اینه که شاید اشتباها روی اون مدل مادربوردی که شما خریدین مدل اشتباه چاپ شده وگرنه اصلا امکان نداره گیگابایت بدون اطلاع رسانی یا اینکه روی جعبه مادربورد درج کنه ریویژن جدید رو بخواد مادربورد به بازار عرضه کنه. قاعداتا اشتباهی از سوی آواژنگ در رابطه با اشتباه چاپ کردن بروشور نبوده چون با گیگابایت سالهاست داره دوشا دوش کار میکنن و احتمالا مشکل فنی توی چاپ روی مادربرد بوده که شما گریبان گیرش شدی .
گیگا بایت بهترین مادربوردهارو تولید میکنه. اگه یادتون باشه Rampage III Exreme تا دو سال بهترین مادربورد دنیا بود.
دوست عزیز من.من هم تجربه فریدون رو داشتم و فرقمون این بود که قیل از خریدن من موضوع رو متوجه شدم.دقیقا داستان همینه که بروشور هایی که تو بازار وجود داره با محصولاتی که تو مغازه هاست متفاوته...مشکل فنی توی چاپ اگر کم باشه قابل قبوله نه اینکه اکثر مدل ها مشکل داشته باشن....
این جمله آخرتون نمی دونم تیکه بود و یا واقعا نمی دونید که Rampage III Extreme برای ایسوس هست نه گیگابایت...
دوستان عزیز،
مطالب مربوط به این تاپیک برای پاسخگویی بهتر به تیم e-Support خود گیگابایت محول شده و طی صحبتی که باهاشون داشتم به زودی پست مربوط به جواب شما عزیزان را ارسال خواهند کرد ( کاربر Avajang ).
مطالب خیلی جالبی را ایشون مطرح کردند که ایشالله در اختیار شما کاربران عزیز هم قرار خواهد گرفت خیلی زود. :give_rose:
عزیز دل، من متوجه نمیشم دقیقا به کجای مساله به مشکل برخوردی!
1- بروشورهای موجود در بازار دچار مشکل هستند یا مادربوردهای درون بروشور اشتباهن؟ که لازم به ذکره احتمال اینکه آواژنگ بخواد همچین اشتباهی کنه صفره! چون کاملا تخصصی روی مادربورد گیگابایت داره کار میکنه.
2- شما مدل مادربوردهای چاپ شده توی بروشور های گیگابایت رو پیدا نکردی یا مادربوردهای چاپ شده توی بروشور رو تو بازار پیدا نکردی؟
3- کالاهایی که آواژنگ داخل بروشور ها قرار داده اصله یا کالا هایی که به قوله آقای فریدون که داخل جعبه ، مادربورد دیگری قرار داده شده فیکه؟
من پیشنهاد میدم این سوالات رو روشن کنی. که لااقل به خودت واسه خرید خوب کمک کنی
چون به هیچ وجه هیچ برندی نمیتونه بخواد توجیه بکنه این مساله رو که روی یه مدل خاص بیاد بدون اینکه حداقل با چاپ روی جعبه مادربورد هم به فروشنده و هم به خریدار اطلاع رسانی کنه این کار رو انجام بده ! چون عملا کلاه برداری و سوء استفاده از اعتماد خریدار محاسبه میشه و بــه هیــچ عنوان قابل توجیه نیست. من شخصا به آواژنگ در این مورد اعتماد کامل دارم چون سالها رو این موضوع کار کرده. و این مورد صرفا اشتباه چاپی بوده.
گیگابایت قطعا بهترین تولید کننده مادربورد در دنیاست، از این رو چون مادربوردهای متوسط به پایین رو شرکت دیگری تولید میکنه امکان این هست که اشتباها روی یه مادربورد دیگه اسم یه مادربورد دیگه چاپ شده باشه! این کاملا طبیعیه که تمرکز گیگابایت روی مادربوردهای اشرافی و سود آور باشه . این نشون میده که گیگابایت چقدر هوشمندانه عمل میکنه ! بیخود بهترین تولید کننده مادربورد دنیا نیست. این رو دوست گرامی بدون!
سلام دوستان؛
اگه شما هم مثل ما به نحوه سوالات بسیار زیاد نامرتبط و جهت دار این عزیزان شک کردید، تا آخر این مطلب با ما باشید چون شاید به کمک شما عزیزان بتونیم بفهمیم که پشت پرده شایعه ای که برای تخریب برند گیگابایت ایجاد شده چه کسانی هستند ، پس با ما همراه باشید ...
ما شاید اولین شرکتی باشیم که در ایران با وجود همه مشکلاتی که هست، خواستیم e-Support ای باشه تا کاربران ایرانی بدون نیاز به رفتن به انجمن های خارجی و یا دانش انگلیسی بتونند به راحتی سوالات خودشون را در محیطی فارسی زبان و تخصصی مطرح کنند تا در کوتاه ترین زمان ممکن جواب بگیرند و در صورت نیاز به گارانتی هدایت شوند.
در این تاپیک هم در ابتدا جریان به همین شکل بود و تیم پشتیبانی ما که متشکل از تیم فنی شهر سخت افزار با حمایت تیم فنی گیگابایت ایران و تایوان هست، اقدام به پاسخگویی به این عزیزان کردند اما متاسفانه شاهد مسائل جالبی بودیم که طی چند روز پیگیری بدست اومد و امروز میخوایم با شما عزیزان مطرح کنیم ...
جریان از جایی برای ما از روال عادی e-Support فرق کرد که در عرض یکی دو روز در بسیاری از انجمن ها و وب سایت های اینترنتی ما شاهد کاربران تازه عضو شده ای بودیم که تنها به این موضوع پرداخته بودند و شک ما از زمانی بیشتر شد که این موضوع در بازار، Viber بازاری ها، آپارات و ... هم پخش شد ! و اینجاست که خیلی ساده میشه فهمید که اگر یک کاربر مشکلی با محصول خریداری شده خودش داشت یا سوالاتی داشت قطعاً در کل بازار و اینترنت پخش نمیکرد و صبر میکرد ببینه پاسخگویی به چه شکلی پیش میره نه اینکه مدام سعی در جهت دهی به سمت اینکه من که دیگه گیگابایت نمیخرم و ... داشته باشه. اینجا بود که ما متوجه شدیم قصد تخریب برند گیگابایت را دارند این عزیزان.
این طوری بود که ما به این کاربرانی که اطلاعات را پخش کردند شک کرده، تحقیقاتی را با کمک وب سایت های مختلف شروع کردیم و متوجه شدیم که این موضوعات از طرف یک شخص نیست بلکه سازمان دهی شده و به احتمال زیاد توسط رقیبان گیگابایت داره اتفاق میوفته.
اما بیایند با هم ریز بشیم و جریان را باز کنیم تا شما عزیزان هم در اصل ماجرا قرار بگیرید.
اگر دقت کنید در ابتدا که کاربری با نام truthful، سوالاتی را مطرح کرد که جهت دار بودند اما مسئله ای نبود چون میشد اون ها را تخصصی برداشت کرد. اما بعد از جواب دادن جناب آقای بارانی و توضیحات تخصصی، ایشون جواب خاصی روی صحبت های آقای بارانی ندادند پس از سه روز و پس از آن شخصی با نام کاربری فریدون که در ادامه مشخصات بیشتری ازشون قرار میدیم شروع کردند به پست زدن با محتوا هایی مثل:
نقل قول:
خلاصه دیدم که خبری از هیت سینک نیست و گیگابایت صلاح دونسته یه سری تغییرات بده
و
نقل قول:
خلاصه متوجه شدم در بیشتر از 6-7 تا از مدلهای H81 دیگه خبری از اون خازنهای خاص و با کیفیت نیست.
و
نقل قول:
اما بازم این همه ماجرا نیست . Bios Flash و اندازه برد و خیلی چیزهای دیگه هم فقط تو بروشور های گیگابایت میشه پیدا کرد.
ایشون همچنین در ویدئویی در آپارات که در زیر میتونید ببینید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در این ویدئو ایشون اشاره به این دارند که مادربرد P85-D3 را خریدند طبق بروشور گیگابایت و بروشور را کامل خوندند و دیدند که خیلی از قابلیت ها که نیست مثل خازن های مشکی 10 هزار ساعته و هیت سینک و ... ، تازه مادربرد کوچیک شده و قیمتم ارزون نشده ! که در ادامه به تک تک این ها خواهیم پرداخت. :wink:
خب قبل از اینکه در مورد این اشخاص صحبت کنیم بیایند تخصصی موضوع و ادعاهای این دوستمون یعنی جناب به اصطلاح فریدون را بررسی کنیم:
ایشون در ویدئویی که منتشر کردند بروشوری را در دست دارند که از روی اون اطلاعات را در مورد خازن ها، هیت سینک ها و ... مطالعه و اقدام به خرید کردند. اما بد نیست نگاهی به این بروشور بندازید تا از نیت واقعی این عزیزان و جوسازیشون مطلع بشید:
اما بیایند چند صفحه از این کاتالوگ را باهم اینجا ورق بزنیم، صفحاتی که مد نظر ایشونم هستند. دوستان عزیز همین طوری که میبینید این کاتالوگ مربوط به معرفی رده مادربردهای مختلف سری 9 مثل G1 Gaming، اورکلاکینگ و Ultra Durable هست و در صفحه آخر مشخصات برخی مدل های رده پایین تر. در هر بخش اورکلاکینگ، گیمینگ و Ultra Durable با تگ رنگ خودش مدل های مربوطه معرفی شدند.
چند صفحه از بخش اورکلاکینگ:
چند صفحه از بخش Ultra Durable:
و صفحه آخر:
حالا بیایند تک به تک و تخصصی صحبت کنیم.
نقل قول:
خلاصه متوجه شدم در بیشتر از 6-7 تا از مدلهای H81 دیگه خبری از اون خازنهای خاص و با کیفیت نیست.
در مورد خازن های 10 هزار ساعت، هیچ جا گفته نشده که همه مادربرد های سری 9 و 8 شامل این خازن ها هستند و توی هر دو صفحه گفته شده که مشخصات فرق میکنه برای مدل های مختلف و حتی مادربرد های H81 که شما میگید مادربرد های ارزان قیمتی هستند که اصلاً از اول از این خازن ها نداشت از اول ! :1. (35): قسمت های سبز را ببینید:
و تمامی مدل های H81 که نسخه های مختلف دارند، لینک نسخه اول را تقدیم حضورتون میکنیم ، آیا شما روی نسخه اول هم حتی خازن مشکی میدید که "خلاصه دیگه خبری ازش نیست ؟! " :1. (27):
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4665#ov
این از اولین ادعای کذب این دوستان و مدل های H81 هیچ خاصی تغییری کلاً نکردند. :1. (23):
اما در مورد ورژن های مختلف P85-D3 و صحبت های شما که به قول خودتون در ویدئو " نصف امکاناتش حذف شده و قیمتش تغییر نکرده ! "
نگاهی به دو مدل بندازید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست عزیز جناب بارانی توضیح کامل دادند در مورد اندازه برد ، دوباره مطالعه کنید:
نقل قول:
در مورد کوچک شدن سایز باید خدمتتون بگم این اصلاً چیزی نیست که عیب باشه ! چون اگه دقت کنید از عرض مادربرد اکثراً کم شده و نه از فاصله های بین اسلات های کارت گرافیک یا جاهایی که حساس باشه. برای اینکه ریز تر بشیم، میتونید روی مادربرد هایی که لینک دادید ببینید این موضوع را که با انتقال هیت سینک از پنل پشتی مادربرد به سمت راست سوکت پردازنده ، چیدمان را تغییر دادند و تونستند عرض را بدون مشکلی برای فاصله گذاری، کم کنند.
این پاسخ تخصصی شماست. تغییر اندازه در عرض برد ، بدون تغییر فاصله های مهم = صرفاً تغییر چیدمان و هیچ پوینت منفی نیست.
و در مورد هیت سینک ها که گفتید برش داشتند ! آیا در تصاویر بالا هیت سینک ها برداشته شدند ؟! صرفاً جای هیت سینک PWM از بالا اومده راست و کمی کوچکتر شده . در مورد کوچک شدنش هم دلیلش خیلی واضح هست و پاسخ رسمی گیگابایت تایوان به سوال شما :
" بعد از عرضه اولیه دیدیم که با توجه به اینکه این هیت سینک ها خنک کار می کردند، ما دوباره محاسبه کردیم و اندازه را کوچکتر کردیم بدون اینکه مشکلی از نظر دمایی برای قطعه ایجاد بشه و قیمت را چند دلاری کاهش دادیم. "
چه در ایران، چه در دنیا قیمت این مادربرد به خاطر همین کاهش هیت سینکی که برای کاربر هم مشکلی ایجاد نمیکرد، چندین دلاری قیمت برد را کم کرد. در ایران البته اثرش را به خاطر گرونی دلار نتونستیم شاید ببینید اما در فاکتور های فروش شرکت آواژنگ موجوده.
پس ادعای دوم شما مبنی بر حذف هیت سینک هم کذب هست هیچ Feature و امکانی از مادربرد P85-D3 در نسخه های مختلف برداشته نشده و لینک هاش را هم کاربران فهیم میتونند ببینند و مقایسه کنند:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4569#ov
شما فرمودید که در سایت گیگابایت فرق داره با چیزی که شما خریدید اما میبینید که شما دقیقاً ریویژن دوم را خریدید که در سایت گیگابایت هم همینه. از طرف دیگه شما که همه صفحات بروشور را خوندید پایین بسیاری از صفحاتی که حتی بالا هم چند نمونه اش را نشونتون دادم، ندید که عکس ها و مشخصات صرفاً برای اطلاع هستند و عکس ها میتونند تغییر کنند ؟! شما که تمامی صفحات من جمله خازن و ... را خوندید پس اون را هم باید دیده باشید.
نقل قول:
به نظر شما با توجه به اینکه من دقیقا با ارائه بروشور به فروشنده ازش خواستم دقیقا مدلی که مد نظرم بود رو به من بده. و اینکه فروشنده الان حاضر نیست کالا رو پس بگیره من باید چیکار کنم؟
به نظر شما من باید برم اتحادیه یا صنف شکایت کنم ؟
طبیعیه که اگه فروشنده گفتید بهش عین عکس را بهتون بده و نداده این خطای فروشنده هست و ارتباطی با گیگابایت نداره. پس میتونید از طریق مراجع قانونی از ایشون شکایت کنید.
شما در ضمن فرمودید در ویدئو که اندازه هم با چیزی که در سایت گیگابایت هست فرق داره، اما این طور نیست و اندازه دقیقاً برابر ریویژن دوم مادربرد هست.
پس باز هم فرافکنی و ادعای کذب .
و باز هم ایشون می فرمایند که:
نقل قول:
Bios Flash و اندازه برد و خیلی چیزهای دیگه هم فقط تو بروشور های گیگابایت میشه پیدا کرد.
بایوس فلش ؟! :1. (27): بایوس ها در نسخه های مختلف یکسان بوده و این ادعا هم متاسفانه کذب هست. :1. (35):
اما بریم سراغ بخش تخصصی تر موضوع یعنی B85M-HD3 و فاز ها و Intel SBA که ما پاسخ سوالات ایشون را مستقیم از HQ گیگابایت گرفتیم تا کاربران ایرانی بتونند از پشتیبانی واقعی استفاده کنند:
نقل قول:
از طرف دیگه درسته که من نمی خواستم با این سیستم بازی کنم اما Stable بودن سیستم برام خیلی مهم بود و همینطور چون مدت زمان روشن بودن سیستم زیاد بود و ممکن بود زیر بار کاری مدت زیادی رو روشن بمونه دنبال مادربوردی بودم که هم سیستم خنک کننده خوبی داشته باشه هم مدار تغذیه برق سی پی یو بتونه stability خوبی به من بده.
پاسخ را جناب آقای بارانی هم خدمتتون دادند، پایداری سیستم هیچ فرقی نکرده. شما با اون سیستم نمیخوایند 4770K را اورکلاک کنید احیاناً که ؟ چون قطعاً میدونید که این برد قابلیت اورکلاکینگ خاص نداره. دوستان تیم فنی تایوان جواب دادند که ما ساعت ها تست پایداری را با سنگین ترین پردازنده ممکن برای این رده انجام دادیم و هیچ تغییری در پایداری نداریم و دما ها هم همون طوری که گفتیم صرفاً با کمی کوچکتر شدن هیت سینک تغییر خاصی نداشته.
پس جواب شما : هیچ تغییری در پایداری نخواهید داشت و دما نیز تفاوتی ندارد که در پایداری و خرابی قطعه موثر باشد.
اما جواب رسمی گیگابایت در مورد Intel SBA :
"اولاً که Intel SBA مخصوص مادربرد های چیپست B85 هست در این رده و چند تا مدل خاص و مادربردهای این رده بیشتر از همه در کشور های آمریکایی و اروپایی به فروش رسیده و پس از عرضه اولیه محصول و نظرسنجی های مختلفی که انجام دادیم، کاربران این مناطق میخواستند قیمت این مادربرد کاهش پیدا کنه و قابلیت Intel SBA چندان برایشان مهم نبود، لذا بنابر درخواست این قابلیت حذف شد و قیمت نهایی محصول کاهش یافت"
گیگابایت این لینک را هم برای کاهش قیمت خدمت شما عزیزان ارائه کرده است:
لینک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مادربرد از 60 دلار رسیده به تقریباً 43 دلار و در بازار ایران هم حتی با وجود دلاری که روز به روز گران شده، قیمت این مادربرد کاهش یافته !
با این همه گیگابایت قابلیت صوتی بهتری را هم که در بالا ذکر شد به مادربرد اضافه کرده در نسخه های جدید که به زودی در ایران موجود میشه.
پس ادعای شما مبنی بر اینکه قابلیت کم شده و قیمت ثابت مونده هم درست نیست.
اما در ادامه ایشون فرمودند:
نقل قول:
من که دیگه هرگز گیگابایت نمیخرم اما امیدوارم بقیه مشتری ها اول خوب نسبت به سابقه برند ها تحقیق کنند
از کجا معلوم ، شاید یه روز گیگا بایت تصمیم بگیره سوکت سی پی یو رو برداره جاش برف پاک کن بزاره. شاید به نظر گیگا بایت این قطعه مفیدتره.
این جملات دیگه خودش کاملاً واضح هست از جهت دار بودن مطلب. :1. (35):
و کاربران دیگه این جوسازی :
نقل قول:
به نظر من شهریار داره با اطلاعات تخصصی قضیه رو پیچیده می کنه!
ببین یه نفر رفته بر اساس بروشور یه شرکت خرید کرده و باید در قبال پولی که میده همون چیزی رو دریافت کنه خواسته!
انگار شما برید برای 206 تیپ 5 ثبت نام کنید و پول بدید بعد به شما تیپ 2 بدن! اصلا تو خواب هم چنین چیزی رو قبول می کنین!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] حق داره هرچی می گه، منم اگه از رو کاتالوگ خرید می کردم، باید عین همونو می گرفتم، قیمت دلار و رویژن و این حرفا به درد نمی خوره!!!
لطفا در مقابل اشتباه گیگابایت مقاومت نکنید.
:1. (27)::1. (27):
اما چه کسی پشت پرده این جوسازی بوده؟ ما هم مثل شما بی خبریم اما شاید به کمک شما عزیزان بتونیم اطلاعاتی پیدا کنیم ...
امیدواریم در آینده دیگه شاهد همچین جوسازی های تخریبی و بچه گانه نباشیم. قطعاً در صورت مشخص شدن این عزیزان پیگیری های قانونی و شکایت رسمی برای شرکت گیگابایت و آواژنگ محفوظ خواهد بود.
همچنین در صورت مشاهده دوباره فرافکنی و جوسازی دسترسی این عزیزان قطع خواهد شد.
با احترام برای تمامی کاربران گیگابایت در ایران. :11():
پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
من امروز از توی بازار فهمیدم و اومدم ببینم چه خبره و الان دیدم که اوخ اوخ ! چه سوتی دادند نامردا :lol:
من آمار می گیرم از رفیقام توی بازار تهران و این شرکت ها اگه کسی از این ها را آشنا پیدا کردم میگم.
مرسی گیگابایت و شهر سخت افزار ووووووو متاسفم واسه این بچه بازی ها:great:
دوست عزیز (Avajang)
فرافکنی و این حرفای قلمبه سلمبه چیه میزنی داداش . چرا میزنی به صحرای کربلا. من که هیچ کاره ام دارم میبینم این بنده خدا رفته یه مادربورد گیگابایت بخره یه چیزه دیگه تو تبلیغ بوده یه چیزه دیگه دستش رسیده. تو ال ای دی بخری بهت ال سی دی بدن قبول میکنی. اصلا همونی می خوادکه تو کاتالوگش بوده و تبلیغش دیده
درضمن تا اوجائیکه من میدونم سایت شهر سخت افزار یه فضای تعامل و جای بی طرف هست .منظورت ونفهمیدم که گفتی "در صورت مشاهده فرافکنی و جو سازی دسترسی این عزیزان قطع خواهد شد"...میخوای بگی این سایت گیگابایتی هست ؟ چون بیطرف هست تازه خشحال میشن که یه نفر تجربه خودش و اینجا بگذاره
مرسی
پاسخ: شایعه برای تخریب گیگابایت: "راه کار جدید یکی از معروف ترین برند ها برای کاهش قیمت؟"؛ چه کسی پشت پرده است؟
دوست عزیزی که از طرف شرکت آوازنگ جواب می دید.شما به اصطلاح شفاف سازی کردید پس لطفا پاسخ سوالات زیر رو بدید:
1- اولا شما به جای اینکه فرافکنی کنید،بیاید پاسخ سوالات رو با صراحت و صداقت بدید.نه این که سوال رو با سوال جواب بدید.
2- شما با اینکه همینجا اعتراف کردید که تو بروشورتون اشتباه عکس محصول دیگه رو چاپ کردید و امسال مثل من رو گمراه کردید ،باز هم در کمال نا باوری طلبکار هستید می گید میخواستی دقت کنی؟؟مشکل من نیستش که؟؟؟؟
3- دقیقا عنوان تاپیک درسته و شما خودتون همینجا اعتراف کردید که گیگابایت واسه کاهش قیمت برخی ویژگی ها رو حذف کرده.اما هیچکس تو این فروم نگفت کیفیتش رو اورده پایین.
4- اینکه کسی می خواد با مادربوردی که داری چیپ B85 هستش چه کار کنه و چه پردازنده ای رو اورکلاک کنه به خودش مربوطه..اما شما که انقدر دم از تست های اطمیان و با کیفیت می زندید پس باید از هر کارایی از مادربردتون مطمئن باشید.ما هم می دونیم که مادربورد ها سری B85 به چه منظور ساخته شده.پس لازم نیست شئور کسی رو زیر سوال ببرید.
5- این پست شما من یاده اون مدیری می ندازه که به جایی اینکه بیاد جواب بده چرا تیم های ملی به کشور های درجه 4 آسیا می بازن سری میاد حق پخش تلوزیونی رو وسط میکشه و ذهن ها رو منحرف می کنه به جایی که می خواد.این سیاست بسیار نخ نما شده.کاربران این فروم محترم خودشون شعور دارن و بهتر قضاوت رو بگزارید بر عهده اونها.
6- مدیریت عزیز فروم.شما اسامی رو اینجا ذکر کدید که من نمی دنوم درسته یا غلط.اگر درسته اینها چه طوری به دست آواژنگ افتاده.مگر شما متعهد به حریم خصوصی کاربرانتون نیستید؟؟!!!اگر هم غلطه که پس تکلیف پست آواژنگ همینجا معلومه....
7- در مورد شکایت هم اتفاقا مراجع نظارتی خیلی خوشحال خواهند شد واقعیت های تبلیغاتی رو متوجه شوند!
8-مدیریت محترم هم اگر دوست دارید این پست و باقی پست های من رو پاک کنید تا به راحتی صورت مسئله رو پاک کنید.
در آخر با تشکر از همه کسانی که به دنبال حقیقت هستند
دوست عزیز ببخشید من دخالت میکنم جوابهای شمارو هر دو عزیز آواژنگ و آقای بارانی دادند
عکس rev1 عین خودش هست و چیزی که شما خریدید revision 2 هست ! این کجاش مشکل داره؟
وقتی قیمت کم شده که دیگه نمیشه گفت کیفیت اومده پایین که، مثل اینه که شما بیای Samand SE را با LX مقایسه کنی و بعد بگی کیفیت اومده پایین !
با توجه به اینکه دوست عزیز میدونستن این مادربرد سه تا ورژن داره باید نگاه دقیق تری به خریدشون میکردند اشتباه فروشنده به گیگابایت چه ربطی داره آخه؟
گیگابایت تغییراتی داده قیمتش هم پایینتر اومده
خب تو بازار ما زیاد نمیشه به قیمتها امیدوار بود دلار که شد 3500 هارد یک ترابایت از 180 به 195 تغییر کرد الان دلار 3370 هست هارد همون 195 هست پایین نیومده
3000 تومن هم بشه طرف هاردو 195 میده حرف بزنی میگه من با دلار 3500 خریدم
این بازار اشفته قیمتهای ایران به گیگابایت چه ربطی داره ؟
فکر نمیکنی این خرابکاریتون داره به بچه بازی تبدیل میشه و ممکنه خدای ناکرده کار دسته خودتون بدین ؟
نقل قول:
1- اولا شما به جای اینکه فرافکنی کنید،بیاید پاسخ سوالات رو با صراحت و صداقت بدید.نه این که سوال رو با سوال جواب بدید.
2- شما با اینکه همینجا اعتراف کردید که تو بروشورتون اشتباه عکس محصول دیگه رو چاپ کردید و امسال مثل من رو گمراه کردید ،باز هم در کمال نا باوری طلبکار هستید می گید میخواستی دقت کنی؟؟مشکل من نیستش که؟؟؟؟
3- دقیقا عنوان تاپیک درسته و شما خودتون همینجا اعتراف کردید که گیگابایت واسه کاهش قیمت برخی ویژگی ها رو حذف کرده.اما هیچکس تو این فروم نگفت کیفیتش رو اورده پایین.
4- اینکه کسی می خواد با مادربوردی که داری چیپ B85 هستش چه کار کنه و چه پردازنده ای رو اورکلاک کنه به خودش مربوطه..اما شما که انقدر دم از تست های اطمیان و با کیفیت می زندید پس باید از هر کارایی از مادربردتون مطمئن باشید.ما هم می دونیم که مادربورد ها سری B85 به چه منظور ساخته شده.پس لازم نیست شئور کسی رو زیر سوال ببرید.
آقا این بنده خدا که اومد تا ته جریان را بازش کرد و حتی بروشورم آپلود کرد که ! صراحت و صداقت و ... چیه دیگه ؟!
اون زمان که کاتالوگ اومده نسخه یک بوده بعد نسخه دوم اومده. توی کاتالوگم که گفته عکس ها و مشخصات ممکنه تغییر کنه دقیقاً به همین خاطر، قیمتم از دلار که بگذریم کمتر شده، اینجا دیگه مشکل فروشنده است که متوجه نشده عینشو بهتون بده نه شرکت اصلی.
بعد شما یک جا میگی قیمت را ثابت نگه داشته سود بیشتر بکنه، یک جا چیز دیگه میگی. آقا جان اگه قابلیتی کم کرده قیمتم کم کرده و توی سایتش هم اطلاع رسانی کرده. توی بروشم گفته که ممکنه این ها تغییر کنه و عکس نسخه یک اونجا بوده.
کاهش قیمت وقتی توی جیب شما میره دیگه عیب نیست که. خیلی ساده این مادربرد دو تا نسخه داره با قیمت های مختلف.
یک کاری میکنید اما جداً شکش به یقین تبدیل بشه از یک جایی اومدیدا.
خداوکیلی دقت کردید از اول تاپیک تا الان سیصد تا ایراد بنی اسرائیلی گرفتید که همشم جواب دادند بازم دنبال یه چیزی میگردی بگی آره گیگابایت فلان؟ شما با فروشنده مشکل داری برو شکایت کن ازش خب. اول چرا award در دو جا هست، بعد سایز ، بعد خازن، بعد bios flash، بعد نمیدونم قیمت چرا گرون شده و ... :whistle:
این accordion هم که تازه عضو هست دوباره! :whistle: